При поръчки на едро доставка с наш транспорт по договаряне.

1. Доставката се извършва, след потвърждаването от Вас на заявеният артикул.

2. Обработването на поръчките се извършва от 9.00 до 14.00 часа, постъпилите след това поръчки се прехвърлят за следващия работен ден.

След като направите своята заявка, фирма доставчик получава известие и до 24 часа Вие ще получите известие- потвърждение- когато могат или отказ, когато не могат да изпълнят заявката Ви / С изключение на почивните дни- в този случай получавате известие в първия работен ден от седмицата

Веднага след извършване на обединяването на всички направени заявки пратката се пуска в спедиция.

3. Доставянето на стоките се извършва с Еконт. В неделя и официалните празници доставка не се извършва.

4. Обикновено доставката на пратката е с Икономична куриерска услуга със срок на доставка на пратките 2 работни дни - след извършено обединение на пратката . Услугата е валидна за всяко населено място на територията на Р.България. Пратките се предават лично на получателя срещу подпис.

5. При заявено желание от Ваша страна - куриерската услуга може да се извърши и експресно /Услугата е валидна за всяко населено място на територията на Р.България/.

Срок на доставка- 1 работен ден - след извършено обединение на пратката.

6. Цената на всяка конкретна пратка се калкулирира автоматично след направена от Вас регистрация в сайта, тя е видима във Вашият клиентски панел.